fbpx
Сьогодні
14:22 05 Сер 2018

Справа про держзраду Януковича: державний адвокат зустрівся з екс-президентом

Безкоштовний державний адвокат Віктора Януковича Віктор Овсянніков, який 1 серпня тричі залишав засідання Оболонського райсуду Києва у справі про державну зраду екс-президента, зустрівся зі своїм підзахисним на території РФ.

Як повідомив Овсянніков агентству "Інтерфакс-Україна", зустріч відбулася 3 серпня.

"Ми погоджували з ним правову позицію, яка буде озвучена в суді 16 серпня. Підписали протокол проведення конфіденційної зустрічі. Правова позиція охороняється адвокатською таємницею, тому говорити про неї я не можу. Якщо за цей час будуть якісь зміни, може, я її заздалегідь і опублікую, якщо буде дозвіл і бажання клієнта", – сказав адвокат.

Він зазначив, що наразі його довіреність на участь у процесі не анульовано, і він зобов'язаний бути присутнім 16 серпня на наступному засіданні суду, незважаючи на рішення суду призначити Януковичу нового адвоката з центру безоплатної вторинної правової допомоги.

"Про рішення суду 1 серпня мені поки що відомо лише зі ЗМІ, у суді мені про це не було оголошено", – наголосив Овсянніков.

Провел конфиденциальную встречу с клиентом. Обговорили сложившуюся ситуацию в Оболонском суде.

Posted by Виктор Овсянников on Friday, August 3, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: