fbpx
Сьогодні
21:59 03 Сер 2018

Усик: мені не потрібні інші громадянства. Я славлю свою країну, сім'ю та близьких

Український боксер Олександр Усик прокоментував звинувачення, які пішли на його адресу після бою в Москві. 

Про це він заявив в ефірі "112 Україна".

"Я абсолютно не звертаю уваги на те, що вони говорять. Бо я роблю те, що я роблю, я славлю свою країну, свою сім'ю, своїх близьких. Я заробляю гроші, я живу так. Я абсолютно не розумію, чому людям не подобається те, що я роблю. Ви за собою-то дивіться, я маю на увазі тих, хто говорить, давати чи не давати. Нічого не треба давати. Я серйозно кажу, я не вважаю, що я зробив щось таке героїчне, але якщо так взяти, то за щось же дають звання… Деяким людям не потрібні ці перемоги. А що тоді потрібно? Це нам треба, ми цим живемо, ми цим займаємося, дуже багато людей, дітей мотивуємо", – сказав він.

Усик також заявив, що не отримував пропозиції про зміну громадянства і ніколи б його не змінив.

"Мені ніхто ніколи не пропонував змінити громадянство і, якби мені навіть запропонували, я ж українець. Для чого мені змінювати громадянство. У мене є паспорт, будинок. У мене все є. Мені не потрібно багато паспортів. Я з цим можу їздити і я це роблю і все нормально. Мені не потрібні ніякі інші громадянства окрім мого", – заявив чемпіон.

Нагадаємо, що 1 серпня, WBO привласнила абсолютному чемпіонові світу українцеві Олександру Усику статус суперчемпіона в суперважкому дивізіоні.

21 липня Олександр Усик одноголосним рішенням суддів виграв фінальний бій WBSS у Мурата Гассієва.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: