fbpx
Сьогодні
Документ 11:47 31 Лип 2018

Суд зобов'язав СБУ відкрити провадження за держзраду проти Труханова

Шевченківський районний суд Києва зобов'язав СБУ відкрити кримінальне провадження проти мера Одеси Генадія Труханова.

Про це пише активіст Артем Карташов у розпорядженні якого опинилися відповідні документи.

Дії міської влади на чолі з Трухановим та окремих приватних структур стануть предметом розслідування Головного слідчого Управління СБУ за попередньою кваліфікацією – ст. 111 КК України "Державна зрада".

Шевченківський суд столиці зобов'язав СБУ відкрити кримінальне провадження за спроби знищення аеродрому "Одеса-Шкільний"шляхом вилучення близько 90 га його території для подальшої забудови в жовтні 2017 року.

"Паралельно з цим на території невизнаної ПМР оперативна група військ РФ завершує відновлення військового аеродрому, який здатен приймати усі види літаків" – пише активіст.

Станом на сьогодні, РФ завершила відновлення військового аеродрому на території Придністров'я, в той час як єдиний діючий на території Одеської області аеродром "Одеса-Шкільний" перебуває на межі знищення.

"Відкрите у подальшому кримінальне провадження буде також в центрі уваги представників Ради національної безпеки та оборони, які поділяють стурбованість громадськості щодо ситуації з аеродромом та загальної ситуації в Одесі", – зазначив Карташов.

Справа проти ТрахановаСправа проти Траханова

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: