fbpx
Сьогодні
21:41 30 Лип 2018

Після 3 років ізоляції: до України з Омана повернулися 15 моряків

У понеділок, 30 липня, до Одеси повернулися 15 членів екіпажу судна Free Neptune, яке з 2015 року стоїть в Омані через банкрутство власника судна.

"Сьогодні в Україну повернулися 15 членів екіпажу судна Free Neptune, які перебували в Султанаті Оман на борту цього судна через заборгованість з виплати судновласником заробітної плати", – повідомили УНІАН у профспілці працівників морського транспорту України.

Моряки декілька років вимушено виживали на покинутому судні в порту Маскат (Султанат Оман). Постачання і медичне обслуговування носили нерегулярний характер.

Free Neptune знаходиться біля берегів Оману з 2015 року. На борту судна було 22 українські моряки, семеро з них повернулися до України в березні 2017 року.

Екіпаж судна виявився в ізоляції через банкрутство оператора судна – грецької компанії Free Вulkers SA. В кінці 2016 року морякам довелося оголосити голодування, щоб привернути увагу до своїх проблем.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: