fbpx
Сьогодні
11:08 27 Лип 2018

У Миколаєві п'яний військовий вбив свою дівчину

У Миколаєві 22-річний військовий у стані алкогольного сп'яніння вбив свою дівчину через ревнощі.

Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївщини.

Тіло 31-річної жінки знайшли ввечері 25 липня.

Правоохоронці встановили особу зловмисника і затримали його наступного дня. Військовий, який вбив жінку, з'їздив на Херсонщину та повернувся, переймаючись тим, що його шукає керівництво військової частини й можливо інкримінуватиметься дезертирство.

Із його слів, причиною конфлікту з постраждалою, з якою він періодично зустрічався, стали ревнощі. А свою агресивну поведінку чоловік пояснив надмірною кількістю випитого.

Пара з вечора пила разом і потім продовжила вдома у вбитої. Та жінка далі відмовилась вживати, після чого військовий продовжив сам у літньому кафе.

Трагічна сварка виникла вже під ранок. Військовий задушив дівчину, а потім ще й наніс декілька ножових поранень в область грудної клітини. Знаряддя злочину зловмисник помив та залишив на кухні, а з оселі забрав ноутбук та мобільний телефон, які потім продав, а на отримані гроші з'їздив у сусідню область.

Після вчиненого чоловік не міг знайти свої документи, тому у пошуках перевернув усе в квартирі. Чому наповнив ванну водою та помістив туди вже бездиханне тіло знайомої, із його стверджень, сам взагалі не розуміє.

Слідчі проводять розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 115 і ч. 1 ст. 185 КК України (Умисне вбивство) та (Крадіжка). Слідство триває, під час якого будуть встановлені усі обставини вбивства.

За скоєне затриманому загрожуватиме від 7 до 15 років позбавлення волі. Найближчим часом йому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину та обиратиметься міра запобіжного заходу.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: