fbpx
Сьогодні
19:15 26 Лип 2018

Під тиском громади: мер Ірпіня йде з посади разом із заступником

Фото unn.com.ua

Сьогодні, 26 липня, в Ірпені, що у передмісті столиці, пройшов мітинг проти корумпованості міського голови та його команди.

Тут зібрались місцеві активісти та представники ініціативних груп проблемних мікрорайонів Ірпеня, щоб вимагати вирішення найбільш кричущих проблем міста, передає УНН.

23 липня Ірпінський мер Карплюк повідомив на власній сторінці в Facebook про те, що йде з посади. Рішення мера пов'язують з триваючим упродовж кількох останніх тижнів в Ірпені "Антикорупційним марафоном", що набрав обертів та посилив суспільний резонанс.

Через два дні заступник голови Христюк також оголосив про відставку свою і всієї команди. Нагадаємо, на Карплюка та його команду відкрито десятки кримінальних проваджень, а сам мер має ще й підозру.

Громадських активістів – учасників сьогоднішнього мітингу в Ірпені не пустили до приміщення мерії, де зранку проходила сесія, на яку міським головою були винесені питання щодо забудови останніх вільних ділянок в Ірпені і водночас зняті з порядку денного гострі існуючі проблеми інфраструктури, які неодноразово піднімали містяни на громадських слуханнях. Таким чином ірпінці вимушені були озвучувати проблеми прямо на площі біля мерії. Небайдужі мешканці виступили з засудженням протизаконних дій місцевих чиновників.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: