fbpx
Сьогодні
15:43 25 Лип 2018

Зірковий футболіст Хорватії відповів на зворушливий лист хворої дівчинки

Хорватський півзахисник "Реалу" Лука Модріч відповів на лист 5-річної прихильниці, яка бореться з важкою хворобою.

Про це повідомляє Хорватський футбольний союз у Instagram.

Після чемпіонату світу, де збірна Хорватії здобула срібні медалі, Луці Модрічу написала маленька дівчинка Селена Буньян, яка хворіє на гострий лімфобластний лейкоз та останні шість місяців перебуває в стані ремісії.

"Дорогий Лука, моя сестра допомагає мені написати цього листа, тому що я ще маленька і сама не вмію. Мені всього 5 років. Коли ти до нас приїдеш? Одного разу я відведу тебе на пікнік, а потім ти нас навідаєш. Я дуже люблю всіх вас, але тебе особливо. Ти найкращий гравець у світі. Я дуже люблю дивитися, як ти граєш, і мені подобається, що ти не граєш брудно, як багато інших. Я подарую тобі квітку. Моїй сестрі подобаються Суба і Врсалько, мамі – Віда. А я люблю тебе більше за всіх. Твоя Селена", – написала дівчинка.

Модріч отримав листа та написав своїй прихильниці відповідь.

"Дорога Селена, я отримав твого чудового листа, який зробив мене дуже щасливим. Ти хвилювалася за мене та збірну Хорватії, а ми з усіх сил старалися заради тебе. Через таких хоробрих уболівальників, як ти, ми завжди віддаємо на полі всі свої сили. Ми завжди відчуваємо, що ви з нами! Суба і Шім'є передають привіт твоїй сестрі, Віда – мамі, а я шлю тобі найкращі побажання та обіймаю. Твій Лука Модріч", – написав футболіст.

Разом з листом він відправив дівчинці свою футболку з автографом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: