fbpx
Сьогодні
18:18 11 Лип 2018

У день народження Сенцова в Києві на Майдані відбудеться акція

У п'ятницю, 13 липня, на Майдані Незалежності у Києві відбудеться чергова акція #FreeSentsov, приурочена до дня народження Олега Сенцова, а також на підтримку інших українських політв'язнів, незаконно засуджених у РФ.

Про це повідомляють у Facebook організатори акції.

"В день народження Олега Сенцова – глобальна акція на підтримку українців, яких Кремль тримає в полоні в російських тюрмах", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що акція розпочнеться у п'ятницю в Києві на Майдані Незалежності о 19:00, а також в інших містах України та світу – синхронно о 19:00 (за київським часом).

Будуть організовані стріми з інших міст та телемости.

"Звертаємось всім світом до керівників іноземних держав з вимогою натиснути на Путіна в питанні звільнення полонених Кремлем українців", – зазначили організатори акції.

Крім того, в Києві відбудеться вже традиційна хода та автопробіг до посольств Франції та Німеччини (країн-членів "нормандської четвірки") та звернення до президента Франції Еммануеля Макрона та канцлера ФРН Ангели Меркель.

Організатори також нагадали, що акція #FreeSentsov триває з 1 липня 2018 року, коли відбулася масштабна хода та автопробіг до посольств Німеччини та Франції та були передані звернення до Меркель та Макрона.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: