fbpx
Сьогодні
13:08 07 Лип 2018

Два українських стартапи потрапили до знаменитого акселератора Techstars

Два українських стартапи отримають від акселератора $120 тис. інвестицій та переїдуть до Лондона на час проходження програми.

Відразу дві українські команди потрапили в європейський підрозділ знаменитого американського акселератора Techstars, розташований у Великобританії. У програмі візьмуть участь стартапи Flawless App і Let "s Enhance.

Про це повідомляє AIN.UA.

Стартапи отримають від акселератора $120 тис. інвестицій та переїдуть до Лондона на час проходження програми. Крім того, кожна команда отримає додаткові сервіси інфраструктурних рішень, такі як Amazon, PayPal, SendGrid і інші. За участь у програмі Techstars бере частку в проекті розміром в 6%.

Flawless App – це інструмент для порівняння дизайну з реальним мобільним додатком під час розробки, заснований Ахмедом Сулейманом і Лізою Дзюбою в 2015 році. Flawless App дозволяє розробнику знайти та виправити візуальні помилки в мобільних додатках до того, як вони потраплять до користувача. Засновники відзначають, що за допомогою інструменту розробники можуть економити понад 30 годин щомісяця. Серед клієнтів Flawless App – фахівці з Uber, Basecamp, Disney, eBay, Nike, Qiwi, Spotify й інших компаній.

Let"s Enhance – платформа обробки зображень за допомогою нейромереж, яка дозволяє збільшити розподілення картинок в чотири рази, мінімізуючи втрати якості, відновлюючи деталі та підвищуючи їхню чіткість. Проект було розпочато в листопаді 2017 року Владиславом Пранскевічусом, Софією Швець і Олександром Савсуненком (через деякий час він пішов в інший проект). Від старту платформою скористалося понад 350 тис людей, а зараз команда готує старт версії для компаній.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: