fbpx
Сьогодні
08:30 03 Лип 2018

Окупанти ведуть обстріли по всьому фронту, поранено бійця ЗСУ, - штаб

Фото Reuters

Бойовики продовжують атакувати позиції українських військ по всій лінії зіткнення.

Про це повідомляє прес-центр штабу ООС.

"Російські окупаційні війська, нехтуючи рішенням Тристоронньої контактної групи щодо встановлення так званого "хлібного перемир'я", продовжували активність практично по всій лінії зіткнення", – пише штаб.

Ворог вів вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. При цьому, заборонена Мінськими домовленостями зброя не використовувалася.

Загалом окупанти 21 раз відкривали вогонь по наших позиціях.

На Луганському напрямку неспокійно було в районі населених пунктів Кримське та Причепилівка, де ворог застосовував автоматичні гранатомети та стрілецьку зброю.

Минулої доби противник також проявив себе в районі Світлодарської дуги. Там наші позиції обстрілювалися із стрілецької зброї у районі населених пунктів Луганське та Новозванівка.

Також ворог здійснив обстріл нових позицій, які займає рота глибинної розвідки зі складу Об'єднаних сил, на східній околиці Золоте-4, отримавши адекватну відповідь обстріл було припинено.

Наші позиції у районі населеного пункту Новолуганське окупанти обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. У наслідок ворожого обстрілу один наш захисник отримав поранення.

На Донецькому напрямку ворог проявив себе, обстрілявши захисників Пісків з протитанкових гранатометів.

Найгарячіше було на Маріупольського напрямку, де спостерігалася найбільша кількість провокацій у районі населених пунктів Водяне, Гнутове, Широкине, Павлопіль, Чермалик та Лебединське. Вогнем з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї ворог намагався змусити наших захисників відкрити вогонь у відповідь.

За уточненими даними розвідки, двох бойовиків російських окупаційних військ поранено.

Вже цієї доби окупанти три рази відкривали вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по захисниках Кримського, що на Луганському напрямку, та у районі населених пунктів Водяне та Широкине, що на Маріупольському напрямку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: