fbpx
Сьогодні
Відео 16:51 03 Лип 2018

Активіст "Правого сектору" став свідком залякування людей "фронтовиками" у Харкові

Член "Правого сектору" випадково став свідком того, як невідомі псевдоветерани війни залякували людей біля метро у Харкові.

Про це повідомляє прес-центр організації, який виклав відео інциденту в якості доказу.

"По дорозі до дому керівник "Правого сектора" Харківщини став свідком злагодженої "роботи" поліції спільно з псевдоветеранами", – пише організація.

Так, біля виходу з метро "Холодна Гора" працівники поліції та невідомі особи, яке представилися "ветеранами АТО" вирішили силоміць порозганяти пенсіонерок біля метро за незаконну торгівлю.

"Давно відомо, що ефективно боротися "нова поліція" може лише з тими, хто не може себе захистити. Проти ж реальних загроз вони виступити не здатні. Те ж саме роблять і чимало новостворених, так званих «ветеранських» організацій, що знайшли себе у вчиненні незаконних дій", – обурюється у "Правому секторі."

Вони звертаються до громадських організацій та діячів, котрі можуть допомогти ідентифікувати учасників інциденту та дізнатися, хто їм віддає такі накази.

"Окреме питання до поліції, яка втекла з місця події, не завершивши задекларованих дій", – додали на останок в організації.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: