fbpx
Сьогодні
23:22 02 Лип 2018

"Олег, Україна з тобою!": На "Олімпійськом" пройшла масштабна акція на підтримку Сенцова

Олегу Сенцов, Україна з тобою

Її учасники розгорнули на трибунах банер "Олегу Сенцов, Україна з тобою" й запалили на його тлі піротехнічні засоби. Вони вигукували гасла на кшталт "Свободу Олегу Сенцову", передає Радіо Свобода.

Олегу Сенцов, Україна з тобою

"Перша мета – це підтримати Олега Сенцова в його нерівній боротьбі з кремлівським судилищем. Друга мета акції – привернути увагу української та міжнародної громадськості до проблеми з Сенцовим. Для цього ми також знімемо відео, яким буде займатися "BABYLON'13", щоб показати всьому світу, що українці чекають Олега Сенцова. Акція відбувається на стадіоні. Це десь символічно, тому що в Росії відбувається чемпіонат світу з футболу", – розповів про акцію віце-президент Федерації футболу Криму Олег Комуняр.

«Олег, Україна з тобою!»

«Олег, Україна з тобою!».На стадіоні «Олімпійський» в Києві відбулася акція на підтримку українського режисера Олега Сенцова. Учасники акції запалили на трибунах фаєри та розгорнули банер із словами «Олег Сенцов, Україна з тобою!»#SaveOlegSentsov #FreeSentsov Відео: Andrii Bashtovyi

Posted by Рубрика on Monday, July 2, 2018

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: