fbpx
Сьогодні
12:52 28 Чер 2018

Посол Швейцарії спричинив потрійну ДТП на Львівщині, постраждало 6 людей

На Львівщині посол Швейцарії вчинив потрійну дорожню аварію, у якій постраждали шестеро людей.

Про це повідомляє департамент цивільного захисту населення Львівщини.

"На трасі Київ-Чоп біля села Дідилів Кам'янко-Бузького району сталося зіткнення автомобілів Volkswagen Т4, Chery Amulet та Volvo. Постраждали шестеро людей – троє пасажирів і троє водіїв", – йдеться у повідомленні.

В свою чергу,  депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич повідомив, що за кермом Volvo перебував посол Швейцарії в Україні.

"З інформації по дтп посол Швейцарії ( на дипломатичних номерах SDR038 машина Volvo СХ60 ) їхав в сторону Львова виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем Фольксваген Т4 після чого зіткнувся з автомобілем Чері Амулет", – написав він.

49-річну киянку, пасажирку Volvo, госпіталізували до хірургічного відділення лікарні швидкої допомоги у Львові, а 43-річного водія Volkswagen, мешканця села Гаї-Дітковецькі Бродівського району – до Буської лікарні.

Надали медичну допомогу та відпустили додому двох пасажирів Chery: 49-річну львів'янку та 11-річну дитину, а також 53-річного львів'янина, водія Chery і власне водія Volvo – 55-річного громадянина Швейцарії.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

ДТП посол Швейцарії ДТП посол Швейцарії

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: