fbpx
Сьогодні
19:20 27 Чер 2018

Гарантії Путіна не виконуються: Денісова звернулася у листі до Кремля

Уповноважений Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова звернулася до глави адміністрації президента РФ через нереалізовані гарантії, дані їй Володимиром Путіним.

Відповідний лист вона оприлюднила у Facebook.

"Змушена констатувати, що гарантії, надані мені президентом Російської Федерації Володимиром Путіним як уповноваженому Верховної Ради України з прав людини по безперешкодному допуску і без будь-яких попередніх умов до утримуваних громадян України на даний момент не реалізовано", – наголошує Денісова.

"Тому звернулася з офіційним листом до голови Адміністрації президента РФ Антона Вайна з проханням забезпечити реалізацію наданих мені президентом РФ гарантій", – додає вона.

Денісова також повідомила, що звернулась і до заступника керівника Адмінстрації Президента РФ – прес-секретаря Дмитра Пєскова, який неодноразово заявляв, що виконання президентських домовленостей залежить від двох омбудсменів.

"В своєму офіційному листі я звертаю увагу пана Пєскова на те, що переговори із уповноваженим РФ Тетяною Москальковою жодних результатів не дали. І прошу його проінформувати президента РФ, що надані мені як уповноваженому Верховної Ради України з прав людини гарантії про безумовний і безперешкодний допуск до утримуваних громадян України на сьогоднішній день не виконуються", – зазначає вона.

Український омбудсмен Людмила Денісова з 15 червня перебуває в Росії, але їй не дозволили зустрітися з жодним із українських політв'язнів – зокрема відмовили у допуску до Олега Сенцова, який голодує в російській колонії ось уже 45 днів, до Романа Сущенка, Миколи Карпюка.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Змушена констатувати, що гарантії, надані мені Президентом Російської Федерації Володимиром Путіним, як Уповноваженому…

Posted by Людмила Денісова on Wednesday, June 27, 2018

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: