fbpx
Сьогодні
16:12 26 Чер 2018

В уряді готують законопроект, який дозволить приватизувати підприємства ВПК

Рада національної безпеки та оборони України спільно з урядом та комітетом Верховної Ради з питань національної безпеки готують проект закону, який дозволить приватизацію військових підприємств.

Про це повідомив секретар РНБО Олександр Турчинов, передає "Інтерфакс-Україна".

"Ми проводимо активну роботу і з Кабміном, і з Верховною радою, зокрема профільним комітетом, щоб на законодавчому рівні зняти будь-які обмеження на приватизацію державних оборонних підприємств, а також здійсненні інвестицій, в тому числі міжнародних, у ці підприємства", – сказав він.

За його словами, наразі чинне законодавство забороняє як приватизацію підприємств оборонного комплексу, так і здійснення інвестицій у них.

Крім цього, Турчинов заявив, що рішення РНБО щодо лібералізації зовнішньоекономічної діяльності компаній оборонного комплексу вже набуло чинності.

Зокрема, воно руйнує монополію державних спецекспортерів, тому будь-яке підприємство, що виготовляє продукцію "оборонки" може експортувати її без посередників.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: