fbpx
Сьогодні
17:26 23 Чер 2018

Ryanair хоче створити центр техобслуговування в "Борисполі"

В середині липня до Києва прибудуть представники Ryanair, які ознайомляться з майданчиком для можливого розміщення такого центру.

Україна, зокрема міжнародний аеропорт "Бориспіль", мають хороші можливості для створення майданчика з технічного обслуговування повітряних суден. В Європі існує дефіцит пропозиції таких послуг, тож такою можливістю зацікавився найбільший європейський бюджетний перевізник Ryanair, пише "Цензор.Нет".

"В Європі на два роки вперед забиті всі слоти", – сказав міністр інфраструктури Володимир Омелянвін на зустрічі в Європейській бізнес асоціації.

Міністр повідомив, що в середині липня до Києва прилетять представники Ryanair, які ознайомляться з майданчиком для можливого розміщення такого центру. В Україні достатньо фахівців для надання таких послуг, зокрема, це нові можливості для такого держпідприємства, як "Антонов".

Виконавчий директор Ryanair Майкл О'Лірі в травні цього року відзначав, що компанія розглядає можливість відкриття в Україні власного дата-центру, а в довгостроковій перспективі також зацікавлена ​​у відкритті центру технічного обслуговування повітряних суден в Україні, для чого необхідно провести експертизу регулювання подібної діяльності в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: