fbpx
Сьогодні
16:05 19 Чер 2018

В кафе Маріуполя кажуть, що зламали щелепу підполковнику не через мову

Адміністрація кафе Маріуполя, де сталася бійка в якій постраждали прикордонники, а підполковнику служби зламали щелепу, каже, що все було не так як це подали ЗМІ.

Свою позицію керівництво RedCups RDCP Lounge розмістило у Facebook.

Вони розповідають, що прикордонники завітали до них в кафе вже у стані алкогольного сп'яніння.

"О 22 годині зал кав'ярні зачиняється, тому ми запропонували гостям продовжити свій відпочинок у залі Лаунж з нічним графіком роботи", – пише адміністрація.

Потім, згідно місцевого меморандум, який підписали ЗСУ, поліція та мерія, адміністрація мала оглянути кожного гостя з металошукачем для загальної безпеки оточуючих.

"На прохання охорони пройти перевірку молоді люди почали грубіянити та нецензурно виражатися. Адміністрація намагалася улагодити цей конфлікт усіма мирними заходами. Директор Наталія та адміністратор Христина розмовляли з гостями на мові їх спілкування, тобто тій частині компанії, яка розмовляла російською – відповідали на російській, україномовним гостям відповідали на українській мові", – йдеться у повідомленні.

Проте, пише адміністрація, незважаючи на досить агресивну поведінку молодиків, в обслуговуванні їм не відмовили і запропонували пройти до залу та спокійно продовжити вечір.

"Ось тут вже Станіслав почав вимагати розмовляти з ним тільки українською мовою, після чого йому терміново знадобилося меню на українській мові. Це меню зараз в розробці, та найближчим часом потрапить в наші зали. Персонал запропонував усно перевести склад страв та напоїв, які забажають гості. Реакція з їх боку була неадекватна: продовжували гучно нецензурно виражатися, грубити", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що вся інформація та відеоматеріали були передані співробітникам поліції для розслідування справи.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: