fbpx
Сьогодні
10:38 09 Тра 2024

Військові розповіли про ситуацію на вогнетривкому заводі в Красногорівці та ворожу тактику

Фото: Фейсбук / Генштаб ЗСУ

Російські загарбники, які прорвалися на територію вогнетривкого заводу в Красногорівці, залишаються там заблокованими. В районі міста ідуть бої, але ситуація контрольована.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на коментар речника ОСУВ "Хортиця" Назара Волошина в ефірі телемарафону.

За його словами, ЗСУ знищують спроби окупантів зайти в місто.

"Ці мобільні ворожі групи були знищені, а ті, які встигли зайти (на завод, – ред), їх залишки, та сховатися на території вогнетривкого заводу, були ліквідовані. А ті що залишилися, перебувають у скрутному становищі, оскільки практично позбавлені постачання", – розповів спікер.

За його даними, наразі там тривають бої, але сили оборони стримують просування ворога, як в глиб міста, так і по околицях і ситуація повністю знаходиться під контролем.

Втрати ворога в районі Красногорівки

За добу було знищено:

  • близько 10 окупантів,
  • БМП,
  • танк,
  • до 50 російських військових поранено.

Тактика РФ в районі Красногорівки

Наразі в районі Красногорівки за добу відбулися:

  • 11 штурмів,
  • два зустрічних боя,
  • близько 120 скидів дронів.

"Противник звісно не полишає спроб штурмувати Красногорівку малими штурмовими групами. Час від часу навіть поодинокі групи ворога намагаються заходити в східні околиці Кросногорівки на бронетехніці, але в більшості випадків – це піші або ж на мотоциклах малі мобільні групи", – зазначив Волошин.

Нагадаємо, вчора стало відомо, що воїни Збройних Сил України заблокували окупантів на на території вогнетривкого заводу в Красногорівці після того, як ворог прорвався на підприємство.

Речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Назар Волошин розповів, що вони відрізані від постачання боєкомплекту.

"Наші захисники повністю тримають під вогневим контролем і Красногорівку й околиці населеного пункту. За минулу добу захисники знищили близько 30 ворогів на підходах до Красногорівки", — зазначмв речник.

Окрім цього, речник розповів, що окупанти намагаються штурмувати селища Нетайлове та Первомайське.

Загалом війська російської федерації збільшили кількість атак практично на всіх напрямках. На фронті впродовж доби відбулося 146 бойових зіткнень.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: