fbpx
Сьогодні
13:52 07 Чер 2018

Україна відкриє ринок зброї приватним компаніям, - Турчинов

Рада національної безпеки і оборони України готує рішення, яке передбачає дозвіл на прямий експорт та імпорт усім виробникам зброї незалежно від форми власності.

Про це повідомив Секретар РНБО Олександр Турчинов під час ІХ Національного експертного форуму у Києві, повідомляє Укрінформ.

"Понад 50% державного замовлення виконується приватними компаніями. Більше того, я хочу анонсувати, що Радою національної безпеки і оборони готується рішення про лібералізацію зовнішньоекономічної діяльності", – сказав Турчинов.

Так, рішення передбачає дозвіл на прямий експорт усім виробникам військової техніки та зброї незалежно від того належать вони державному сектору чи приватному.

"Ми дозволимо імпорт без обмежень для виробників, незалежно від їх форми власності, для власних потреб та виробництва військової техніки і зброї", – сказав він.

Турчинов також додав, що будуть зняті усі обмеження щодо прямих контрактів для вітчизняних силових структур у питаннях закупівлі озброєння за кордоном, коли в цьому є потреба.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: