fbpx
Сьогодні
Коментар 13:17 01 Чер 2018

Експерт пояснив, чому чутки про страх Кім Чен Ина військового перевороту перебільшені

Чутки щодо того, що лідер КНДР боїться військового перевороту доволі перебільшені. Про це розповів «Рубриці» експерт-міжнародник Анатолій Максимов, коментуючи новину видання Chosun Ilbo, що вчора розійшлася медійним простором.

«Вже не раз він брав із собою ключових політичних та військових чинів, включаючи молодшу сестру Кім Йо Джон та колишнього голову військової розвідки Кім Йон Чоля. Також на саміт у Пханмунджомі були двоє ключових посадовців з лав армії, включаючи фактично міністра оборони КНДР.  Звичайно, навколо Кіма є кілька угруповань, які мають різні погляди, вистачає там і яструбів, які, безумовно, намагаються вплинути на диктатора, їм не подобається зупинка ракетно-ядерної активності та дипломатична гра з Заходом та Півднем. Це правда, що суть режиму Кіма – залишитись в живих. Але він направду більше боїться закінчити як Каддафі, ніж того, що військові піднімуть бунт в самій КНДР. За майже сім років правління він повністю ствердився на посаді і може їхати з країни на деякий час, не боячись перевороту», – пояснив Анатолій Максимов.

Нагадаємо, у новині йшлося, що лідер Північної Кореї Кім Чен Ин сильно нервує через майбутній саміт з Трампом, оскільки побоюється бунту військових.

Саміт США-КНДР відбудеться 12 червня у Сінгапурі.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: