fbpx
Сьогодні
10:46 25 Тра 2018

Тисяча фанів "Ліверпуля" не долетіла до Києва на фінал ЛЧ

Близько тисячі вболівальників футбольного клубу "Ліверпуль" не потрапили до Києва через скасування рейсів.

Про це повідомляє британське видання Sky News.

Три літака з вболівальниками мали вилетіти до столиці України, однак у київському аеропорту "Бориспіль" не вистачає місць для посадки.

У Ліверпулі кажуть, що проблема виникла в результаті суперечки між туристичною компанією і місцевими чиновниками через розміри літаків.

"З глибоким жалем нам довелося скасувати три рейси до Києва.Через велику кількість рейсів до Києва, "Бориспіль" не зміг приділити час літакам. Протягом останніх 48 годин ми дуже тяжко працювали над тим,щоб вирішити цю проблему", – йдеться у заяві організатора поїздки World Choice Sports.

У відомстві зауважили, що долучили до вирішення проблеми футбольний клуб Ліверпуль, поліцію, та УЄФА.

"Ми вичерпали всі можливості, щоб спробувати отримати посадочні місця. У нас вони були з аеропорту Ліверпуля і аеропорту Манчестера, і ми подали заявки правильно і відповідно до вимог влади. Повторимо, ця проблема пов'язана з Києвом", – підсумовується у заяві.

Раніше стало відомо, що вчора ввечері група з 20 хуліганів атакувала уболівальників "Ліверпуля" неподалік Олімпійського стадіону в Києві. 

Фінал Ліги чемпіонів цього сезону відбудеться 26 травня у Києві, у вирішальному матчі зустрінуться англійський "Ліверпуль" та іспанський "Реал".

Вчора вночі літак з футболістами мадридського "Реала" прибув до аеропорту "Бориспіль" для участі у фіналі Ліги чемпіонів, в якому іспанці зіграють з англійським "Ліверпулем".
Станом на 2-гу годину дня 24 травня на фінал Ліги чемпіонів у Києві вже прибули близько тисячі вболівальників та представників УЄФА.

Рубрика:
Спорт

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: