fbpx
Сьогодні
10:11 23 Тра 2018

Через російських "тролів" Facebook вимагатиме документи для політичної реклами

Фото Reuters

Через скандал з російськими ботами у Facebook, коли ті намагалися вплинути на вибори у США, соцмережа посилює заходи безпеки при розміщенні реклами.

Про це повідомляє CNN.

Соціальна мережа тепер вимагає у всіх бажаючих опублікувати оголошення, пов'язані з політичними кампаніями, цивільними правами, імміграцією, зброєю, економікою та іншими питаннями, довести, що вони насправді знаходяться в США.

Користувачі Facebook перед публікацією політичних оголошень мають надати останні цифри номера соціального страхування і фотографію посвідчення, виданого урядом.

Окрім номера соціального страхування та посвідчення користувачам, що бажають публікувати рекламу, необхідно буде надати поштову адресу США.

Після того, як Facebook перевірить отриману інформацію, компанія відправить код на вказану адресу, який дозволить публікувати рекламу. Після перевірки інформація буде видалена.

Соціальна мережа фіксує, що в опублікованих оголошеннях будуть вказані джерела їх фінансування. Вся подібна реклама буде зберігатися в особливому архіві.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: