fbpx
Сьогодні
21:56 21 Тра 2018

Кенсінгтонський палац опублікував офіційні світлини з весілля принца Гаррі та Меган Маркл

Кенсінгтонський палац опублікував в Instagram офіційні фотографії, зроблені одразу після завершення церемонії одруження принца Гаррі та Меган Маркл.

"Герцог і герцогиня Сассекські хочуть подякувати кожному, хто взяв участь у святкуванні весілля. Вони неймовірно щасливі, що змогли розділити цей особливий день з усіма, хто зібрався у Віндзорі, і з тими, хто спостерігав за весіллям по телебаченню в Британії, країнах Співдружності націй і по всьому світу", – йдеться в повідомленні.

Автор знімків – знаменитий фотограф Алексі Любомирські. На першій фотографії – самі молодята, герцог і герцогиня Сассекські.

На іншій фотографії, зробленій у Зеленій вітальні Віндзорського замку, Гаррі та Меган – в оточенні родичів (королева Єлизавета II і чоловік принц Філіп, принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон, їхні діти – принц Джордж і принцеса Шарлотта, батько Вільяма і Гаррі – принц Чарльз із дружиною Каміллою Паркер Роуз і мати Меган Маркл – Доріа Редла).

Третій знімок – Гаррі та Меган в оточенні дітей, серед яких племінники принца Гаррі – принц Джордж і принцеса Шарлотта.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: