fbpx
Сьогодні
15:00 12 Тра 2018

Москва жартів не розуміє: СК порушив справу проти чоловіка, який підняв на руки росгвардійця

Слідчий комітет Росії порушив кримінальну справу проти росіянина, який жартома обхопив руками співробітника Росгвардії і проніс його по вестибюлю станції метро Сухаревська в Москві.

Про це повідомляє російське видання Сноб.

У постанові СК Росії зазначено, що 27-річний громадянин Російської Федерації "маючи умисел на застосування насильства" бажав перешкодити військовослужбовцю Росгвардії виконувати свої обов'язки.

За фактом "злочину" Слідчий комітет РФ ухвалив порушити кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 ст. 318 КК РФ (застосування насильства, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я, або загроза застосування насильства стосовно представника влади або його близьких у зв'язку з виконанням ним своїх посадових обов'язків).

Санкції статті передбачають штраф у розмірі до 200 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або в розмірі заробітної плати або іншого доходу засудженого за період до вісімнадцяти місяців, або примусовими роботами на строк до 5 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 5 років.

Читайте нас у Facebook та Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: