fbpx
Сьогодні
13:16 27 Кві 2018

СБУ в Києві заблокувала ретрансляцію пропагандистських каналів з Росії

Служба безпеки України припинила ретрансляцію російських телеканалів у Києві, які відомі своєю проросійською пропагандою.

Про це повідомляє прес-центр СБУ у Facebook.

"Співробітники CБУ спільно з поліцією та прокуратурою блокували у Києві ретрансляцію російських пропагандистських телевізійних каналів", – йдеться у повідомленні.

Оперативники спецслужби встановили, що підпільний телекомцентр діяв на території одного з торговельних центрів Святошинського району столиці під виглядом надання послуг офіційних ТБ-провайдерів.

Використовуючи нелегальне програмне забезпечення, зловмисники забезпечували клієнтам можливість перегляду заборонених Нацрадою російських пропагандистських каналів.

За результатами проведення обшуків у підпільному центрі та місцях проживання організаторів правоохоронці вилучили із незаконного обігу обладнання для декодування супутникового зв'язку, картки доступу до мереж супутникового телебачення та сервери загальною вартістю майже півмільйона гривень.

За інформацією СБУ, зловмисники незаконно надавали послуги тисячам абонентів, транслюючи майже кілька десятків заборонених каналів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: