fbpx
Сегодня
PR 12:55 11 Ноя 2023

Колекціонерам на замітку: найцікавіші колекції від LEGO

Конструктори Лего розважають, навчають, а ще дивують та перетворюються на хобі у дорослому віці. Улюблену іграшку не обов'язково залишати в дитинстві. Бренд розробив велику кількість неймовірних колекцій з масовими, рідкісними та унікальними наборами, деякі з яких стають приводом для гордості щасливих власників. Серед конструкторів Lego на сайті Будинок Іграшок можна знайти ексклюзивні набори та всі популярні серії.

LEGO CREATOR

Серія для справжніх експертів у конструюванні, в якій за допомогою цеглинок Лего можна відтворити культові моделі автомобілів, видатні локації та будівлі, музичні інструменти, предмети декору, космічні кораблі. Можливості серії безмежні, і вона постійно поповнюється новими неймовірними наборами.

LEGO Architecture

Серія для тих, хто любить і мріє подорожувати світом. Набори LEGO Architecture відтворюють деталізовані мініатюри визначних будівель та архітектурних візитівок різних міст світу:

  • міст Золоті Ворота в Сан-Франциско;
  • Емпайр-Стейт Білдінг у Нью-Йорку;
  • Велика китайська стіна;
  • міський пейзаж Шанхаю та ін.

Перелік наборів можна продовжувати, охоплюючи всю земну кулю. Та краще завітати на сайт магазину Будинок Іграшок, щоб оцінити красу кожного з них та обрати перший, що започаткує величну колекцію.

LEGO Star Wars

Колекція конструкторів для фанатів Зоряної саги, від якої перехоплює подих. Кількість оригінальних наборів та їх якість змушують із захопленням роздивлятися фігури, а час на їх збирання зупиняється з першої хвилини, занурюючи у цікавий процес. Набори серії присвячені:

  • локаціям
  • кораблям
  • персонажам

Набори відрізняються складністю, кількістю деталей та розраховані на різний рівень складності. Проте кожен з них збирати цікаво та захопливо як любителям, так і досвідченим колекціонерам.  

LEGO Technic

Захоплення дітей та дорослих — потужні двигуни, продумані механізми та швидкість, що втілені у реалістичних моделях серії Технік. Справжнє диво, що з пластикових цеглинок та деталей можна зібрати прототипи реальних швидкісних автомобілів та мотоциклів, промислові машини, у яких відтворено не лише екстер'єр, а й внутрішнє технічне наповнення. Серія містить серійні набори та унікальні, колекційні вироби.

На правах реклами

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: