fbpx
Сегодня
12:52 15 Окт 2023

Фонд BGV допоміг переселенцям продуктовими наборами: як працює рішення

English version here

Ще один проєкт реалізовано в межах гуманітарного постачання у Київському регіоні. Команда фонду BGV надіслала чергову партію допомоги — комплексні продуктові набори для внутрішньо переміщених осіб, які втратили власне житло і зараз проживають у модульному містечку, що розташоване у Гостомельській громаді Бучанського району.

Сто наборів складаються із базових харчових продуктів  на щодень: гречка, рис довгий пропарений, манна крупа, вівсяна крупа плющена, пластівці вівсяні, булгур, родзинки, макаронні вироби, сіль кухонна кам'яна, вафельні трубочки з молочною начинкою, цукор та чай.

«Ми регулярно відправляємо продуктові набори українцям, які постраждали від війни. За період від березня 2022 по квітень 2023 цей вид допомоги склав 28,9% від загальної суми витрат фонду, а це — 25, 4 млн грн», — зазначає директорка фонду Поліна Алдошина.

Війна триває. Житловий фонд в результаті бойових дій руйнується щодня. Кількість ВПО відповідно збільшується: станом на 1 січня 2023 року в нашій країні офіційно зареєстровано 4 867 106 громадян. І переважна кількість з них потребує гуманітарної допомоги продуктами та речами першої необхідності.

Нагадуємо, що гуманітарна допомога є одним із пріоритетних напрямів нашого фонду. Тільки на квітень 2023 ми допомогли 25 мільйонам сімей та 50 000 людей похилого віку.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: