fbpx
Сегодня
21:27 10 Окт 2023

Украинцев приглашают на учебную поездку в Берлин при поддержке МИД Германии: как работает решение

Українців запрошують на навчальну поїздку до Берліну за підтримки МЗС Німеччини

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Формування та розвиток феномену культурної пам'яті має сильний вплив на життя цілих поколінь, які проживають у тому чи іншому місті. Громадянське суспільство часто має можливість впливати на культурну спадщину та її еволюцію. Для цього важливо знати її історію та володіти певними інструментами, що допоможуть творити зміни.

Яке рішення?

Проєкт «Citizen+» запрошує українців, які цікавляться архітектурою, культурою та історією, доєднатися до навчальної програми на тему культурної спадщини у Берліні, яка відбудеться з 5 по 11 листопада 2023 року.

Учасники програми зможуть відвідати офлайн-семінари, інтерактивні прогулянки, а також взяти участь у живих дискусіях щодо феномену культурної спадщини. Ключовими темами до обговорення будуть основні елементи культурної пам'яті, а також вплив громадянського суспільства на їхнє формування та еволюцію.

Як це працює?

У програмі можуть взяти участь люди, у сфери інтересів яких входять такі теми, як архітектура, історія та культура. Апліканти також мають проживати в Україні чи Німеччині та мати вік 18-27 років.

Щоб взяти участь у програмі, потрібно до 15 жовтня заповнити форму за посиланням, де важливо описати свій досвід, мотивацію та очікувані результати від навчальної подорожі. 

Про відбір учасників повідомлять уже 17 жовтня, а 23 жовтня відбудеться підготовча зустріч для учасників програми.

Нагадаємо, художниця Яна Корецька  розповіла "Рубриці", як живе за кордоном, знайомить іноземців з українським та говорить про війну крізь мистецтво. Читайте розлого у нашому матеріалі: «Яна Корецька: «Відчуваю свою місію в тому, щоб розповідати ірландцям про українську культуру«.

Рубрика:
Суспільство

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: