fbpx
Сегодня
17:21 03 Авг 2023

За напис на сумці "Секс - це круто, але смерть путіна краща" у російському Краснодарі молода дівчина отримала штраф

У російському Краснодарі суд оштрафував дівчину за те, що вона опубликувала фото сумки з написом «Смерть путіна краще за сексу».

Про це повідомляє російське видання «Медіазона»

За словами Олександри, у матеріалах справи є п'ять скріншотів із її інстаграм. Сірка яких – фото сумки з написом «Немає війни» та аналогічного графіті, знімок стікера з написом «Мир», скріншот зі сторіс та фото бавовняної сумки з написом «Секс — це круто, але смерть Путіна краща»).

28 червня додому до дівчини у Краснодарі прийшли двоє поліцейських у цивільному. Вони повідомили Олександрі, що на неї надійшла скарга, тому відвезли її до управління МВД Краснодаром. Там дівчину попросили показати татуювання на плечі у вигляді собаки із райдужним шарфом, над яким розташований напис «Собака — гей».

У суді співробітник поліції, який складав протокол, повідомив, що пости дівчини були виявлені під час «моніторингу соцмереж». Поліцейський не зміг пояснити на процесі, як саме татуювання Олександри порушує закон.

«Казавши якісь нескладні речі: "Пропаганда, пропаганда", – розповідає Олександра. — Адвокат мав його безпосередньо: «Поясніть, де тут порушення». Він такий: «Ну я думав, що це є порушенням»».

Дівчина отримала штраф 30 тисяч рублів за статтею про дискредитацію дій російських військових в Україні.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: