fbpx
Сегодня
15:26 02 Авг 2023

AIESEC у Києві пропонує студентам розібратись "Шо робити, коли не знаєш, шо робити"

Відокремлений підрозділ ВМГО «АЙСЕК в Україні» у місті Києві запрошує студентів на онлайн-подію "Шо робити, коли не знаєш, шо робити", яка відбудеться 12 серпня об 11:00 на платформі Zoom.

У чому проблема?

«І де ти з тим дипломом працюватимеш?» — одвічне питання усього студентства, на яке не завжди знайдеться відповідь. Іноді буває складно вийти за межі формальностей та пробувати щось нове для себе. Настав час розірвати це коло.

Яке рішення?

У межах події представники AIESEC у Києві та запрошені спікери з партнерських громадських організацій поговорять про таке:

  • чому універ — не єдиний варіант для студента;
  • яких навичок вчить громадська діяльність та як їх застосувати далі;
  • де та з ким студенти можуть розвиватись уже зараз.

Як це працює?

Подію можуть відвідати усі, хто опинився на роздоріжжі щодо вибору майбутньої діяльності або просто шукає нові шляхи саморозвитку.

Під час та після заходу учасники отримають різні подарунки від організаторів та партнерів.

Попередня реєстрація є обовʼязковою за цим посиланням

AIESEC – міжнародна молодіжна організація, що розвиває лідерство в молоді шляхом міжкультурних обмінів, членства в організації та проведенням подій, які сприяють розвитку юних лідерів. AIESEC в Україні працює в сфері цілей сталого розвитку, інформуючи суспільство в цій тематиці та організовуючи ініціативи, які сприяють вирішенню таких проблем.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: