fbpx
Сегодня
09:50 15 Май 2023

Продвижение ВСУ на Бахмутском направлении первый успех наступательных действий, но частичный, - Сырский

Фото: Телеграм / Сухопутні війська

Просування українських військ на Бахмутському напрямку — перший успіх наступальних дій під час проведення операції з оборони Бахмута, але частковий.

Про це заявив командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський, повідомляє Military Media Center.

За словами Сирського, останні кілька днів показали, що ЗСУ можуть рухатися вперед і знищувати ворога навіть у надскладних умовах.

«Ми воюємо меншим ресурсом, ніж ворог. Разом з тим, нам вдається руйнувати його плани. Усе завдяки нашим бійцям, які б'ються з агресором, долаючи вищу межу людських можливостей, — наголосив командувач і додав — утім, це лише частковий успіх. І саме так його треба сприймати. Операція з оборони Бахмута триває».

«Усі необхідні для оборони рішення ухвалені. Усі можливі сценарії розвитку подій ми з командирами відпрацювали безпосередньо на місці бойових дій», — наголосив Сирський.

Довідка

За даними Генерального штабу ЗСУ, росіяни продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар'їнському напрямках — за минулу добу відбулося 46 бойових зіткнень. В епіцентрі бойових дій залишаються Бахмут і Мар'їнка.

Рубрика:
Події

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: