fbpx
Сегодня
Відео 18:00 05 Май 2023

Стартував відеопроєкт про соціальну відповідальність українського бізнесу під час війни: для чого це рішення

Фото: freepik.com

Центр «Розвиток КСВ» за підтримки організації Global Giving запустили проєкт Brave Ukrainian Business. Це серія відеовипусків про історії українського бізнесу під час війни очима їхніх топів.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Повномасштабне вторгнення росії в Україну принесло нові виклики, які торкнулися як великих компаній, так і малого й середнього бізнесу.

Яке рішення?

Щоб закликати міжнародну спільноту до співпраці з українськими компаніями було вирішено запустити проєкт Brave Ukrainian Business — серію відеовипусків про історії українського бізнесу під час війни очима їхніх топів.

Як це працює?

Мета проєкту — показати міжнародній спільноті рівень корпоративної соціальної відповідальності українського бізнесу під час війни та закликати до підтримки й співпраці з українськими компаніями.

«Відеопроєкт Brave Ukrainian Business — це наша подяка всім компаніям, що працюють, допомагають та мають чітку позицію під час війни росії проти України, а також заклик до міжнародної спільноти — не зупиняйтеся підтримувати Україну! Співпраця у спільних проєктах, запити послуг українських компаній, спільне ведення справ — один із кращих можливих внесків для допомоги українському бізнесу», — зазначила Марина Саприкіна, голова правління CSR Ukraine.

Відеоісторії про українські бізнеси з різних галузей публікуватимуть раз на місяць на YouTube-каналі CSR Ukraine.

«24 лютого близько сьомої ми вже були на роботі, тому що наша компанія працює щільно з замовниками із силового сектору та з клієнтами, які належать до критичної інфраструктури країни й потребують підтримки 24/7. Ми мали забезпечити, щоб критична інфраструктура країни працювала попри те, що відбулося. Це була наша відповідальність», — додала Надія Омельченко, віцепрезидентка IT Integrator.

Рубрика:
Экономика

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: