fbpx
Сегодня
PR 09:55 18 Окт 2021

"Цветок Индийского океана": что нужно знать перед поездкой на Мальдивы

Незважаючи на те, що Мальдіви видаються синонімом неймовірного розкошування за чималі гроші, цей напрямок відпочинку стає все більш популярним і доступним. Великий вибір турів для всіх охочих потрапити в райський край можуть знайти на https://bronix.ua/tours/maldives. Зручний сервіс дає змогу обрати вигідні пропозиції в будь-якому напрямку та розрахувати вартість мандрівки заздалегідь.

Які є нюанси?

  • Мальдіви — доволі ізольована локація. Це варто враховувати ще на етапі планування подорожі. Звідти важко буде дістатися, якщо виникне термінова потреба, а діапазон розваг і культурна програма, здебільшого обмежені активностями в готелі та на пляжі. Безумовно, ці особливості — лише плюс, якщо ви хочете скинути із себе тягар робочого ритму і просто ніжитися на пляжах зі смугастим коктейлем, відвідувати СПА, кататися на водних атракціонах.
  • До райських островів довго летіти. Враховуйте це, якщо мандруєте з дітьми або погано витримуєте тривалу дорогу. З іншого боку, вашу терплячість буде винагороджено неймовірними пейзажами в стилі «баунті», просторими невелелюдними пляжами та лагідними океанічними хвилями.
  • Асоціація із суворими правилами ісламу — останнє, що виникає в уяві при думці про прекрасний архіпелаг. Але все-таки Мальдіви — мусульманська країна, тому важливо дотримуватися норм поведінки та зовнішнього вигляду в публічних місцях поза курортною зоною.
  • Мальдіви — це завжди дещо вищий цінник, аніж ми звикли. Маска для пірнання, засоби для захисту від сонця, капелюшки чи ще якісь дрібнички будуть вартувати дорожче, ніж у Туреччині чи Єгипті. Просто прихопіть усе необхідне із собою, щоби не псувати казкову відпустку зайвими витратами.
  • Бунгало та вілли, які зустрічають гостей «квітки Індійського океану», можуть бути розташовані на піску або на воді. Обидва ці варіанти мають свої переваги та певні нюанси проживання. Щоби зробити зважений вибір, познайомтеся з темою ближче, почитайте відгуки та огляди бувалих туристів.

Якщо прагнете все ж таки доповнити відпустку цікавими враженнями, заплануйте екскурсію по столиці. Малє — єдине в повному розумінні цього слова місто на островах. Тут ви зможете оглянути експозицію національного музею та побачити давню мечеть. Окрім того, навіть якщо ви не затятий фанат вудочок, хоча б одного разу спробуйте порибалити з човна в супроводі місцевих мешканців. Здобич можна буде приготувати на вогнищі — це не тільки смачно, але й дуже атмосферно.

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: