fbpx
Сегодня
14:06 22 Авг 2018

ZaxidFest 2018: программа, маршрут и "изюминки" этого года

24 серпня 2018 року — День Незалежності України та перший день фестивалю «Захід».

Цього дня вхід на концертний майданчик буде вільний. Проте, наголошуємо, що правила фестивалю діятимуть і в цей день.

Працюватиме на фестивалі цього дня три сцени. На Головній у День Незалежності України запалюватимуть O.Torvald, Detach, Лео Мантіс, 5 Vymir і Обійми Дощу,  на Рок сцені в цей день виступатимуть Bojevilla, Бетон, Брем Стокер, АННА. А завершать цей день кількагодинні сети від діджеїв Dj Yura Ross i Whatafunk.

Взагалі цього року  на «Західфесті» виступатимуть гурти Bullet for My Valentine, Sepultura, Guano Apes, Adam Gontier (екс-соліст гурту Three Days Grace), Therion, We Butter The Bread With Butter, Noize MC, Ляпис-98, Pianoбой, O.Torvald, Пошлая Молли, Tommy Cash, Карна, Тартак, Detach, AННА, Один в Каное, ЛСП, ADAM, 5 Vymir, Detach, Confessions of a Traitor, Беz Обмежень, Latexfauna, Рэспубліка Паліна, Курган і Агрегат, Брем Стокер, Роллікс, 1914, Velikhan, Postman та інші.

Де жити на фестивалі:

Намети, готелі, хостели у Львові, або чому фестивальне наметове містечко крутіше.

Наша аудиторія умовно ділиться на дві категорії: "польовики-туристи" та шанувальники комфорту. Шанувальники комфорту на фестивалі не живуть, а тусять, вибравши для ночівлі навколишні готелі — поблизу "Чарівної Долини" їх багато, або ж живуть/поселяються у Львові.

Польовики-туристи  зазвичай залишаються в найбільшому "готелі" на території фестивалю Захід "Під тисячею зірок", і в'їжджають у фестивальну атмосферу по повній: наметове містечко, кухня "сам-собі-шеф-кухар", казанки, каремати, спальники, намети, "позичте-сіль", комарі, нові знайомства, "друже-а-мівіна-ще-є?", гітара до ранку. У фестивальному наметовому містечку можна жити у власних або ж попередньо орендованих наметах. У "польовиків-туристів" є дві альтернативи. Перша — це платне фестивальне наметове з обгородженим периметром, душовими кабінами, туалетами, разовим "пайком" деревини для багать, освітлення території, медпунктом, зонами для зарядки гаджетів. Також є варіант для власників авто: може включати паркінг, якщо ви приїхали власною автівкою.

У вартість не входить оренда намету, намет варто мати свій, або орендувати окремо.

Абонементи в платне наметове містечко купуються додатково, а також їх обмежена кількість.

Продаються вони на тому ж сайті, що й квитки на фестиваль Захід.

Паркінг

Паркінги на фестивалі два: безкоштовний і для власників абонементу "Наметове + Паркінг".

Як доїхати до фестивалю Zaxid

Всім не львів'янам, які планують на фестиваль «Захід», спочатку варто добратися до Львова. Це може бути будь-який вид транспорту: власне авто, Укрзалізниця, BlaBlaCar, рейсові автобуси, автостоп.

Прямі трансфери з таких міст: Київ, Львів, Рівне, Луцьк. Також можна замовити трансфер зі свого міста, попередньо зв'язавшись з перевізником. Зі Львова на фестиваль Захід і назад можна добратися фестивальними автобусами, які відправлятимуться з Двірцевої площі біля Головного залізничного вокзалу.

Або ж електричками у напрямку Держ.Кордон до Родатичів з Приміського залізничного вокзалу (див. сайт Укрзалізниці).

Детальніше читайте у матеріалі «Ювілейний фестиваль ZaxidFest: чому варто їхати і що треба знати».

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

Загрузить еще

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: