fbpx
Сьогодні
Дайджест 18:49 09 Гру 2023

5 головних рішень тижня — збір від студентів 23 університетів України та проєкт, щоб забезпечити військовослужбовиць зимовою формою

English version here

Щосуботи "Рубрика" пропонує короткий дайджест ТОП-5 рішень тижня, які наближають перемогу України:

💸 Платформа UNITED24 зібрала вже $500 млн на підтримку України. За внески придбали необхідну техніку та амуніцію для військових. Також за ці кошти відновлюють мости, житлові будинки, лікарні та школи.

🇫🇮 Фінляндія вироблятиме артилерійські боєприпаси для України. У Міноборони країни заявили, що мають намір підтримувати Україну ще сильніше.

🎓 Студенти 23 університетів України розпочали змагання у зборі 2 млн грн на FPV-дрони. Студенти, які зберуть найбільшу суму, зможуть обрати унікальний крафтнейм для всієї партії дронів.

🙏 У грудні США передадуть Україні всі 14 комплексів протидії безпілотникам Vampire. Їх розробили спеціально для України для виявлення та перехоплення ворожих безпілотників.

👩🏻 "Аврора" та ГО "Землячки" запустили проєкт, щоб забезпечити військовослужбовиць зимовою формою. 5% коштів від продажу новорічних товарів будуть перераховані на підтримку військових.

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Рубрика (@rubryka)

Стежте за медіа рішень "Рубрика" — наближаємо перемогу разом!

112

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: