fbpx
Сьогодні
Редакційне 10:56 21 Лис 2023

"Рубрика" запускає англомовний інстаграм: для кого (і для чого) це рішення?

English version here

У десяту річницю Революції Гідності "Рубрика" запускає новий англомовний канал дистрибуції — до нашого Твіттера і Фейсбука англійською мовою тепер додається й Інстаграм.

"Рубрика" розповідає про рішення й конструктив з України не лише українцям — наш сайт мовить також англійською мовою, а про новини й важливі історії з України дізнаються люди з усього світу: від Америки до Австралії. 

Ми перекладаємо найважливіші новини та найцікавіші тексти англійською, щоб Україна звучала у світі голосніше, щоб саме ми, українці, створювали її образ для іноземців та несли правдиві меседжі, не спотворені російською пропагандою. Для цього працюють і наші англомовні соцмережі — Rubryka – Solutions from Ukraine у Фейсбуці та в Твіттері

Тепер "Рубрика" мовитиме англійською і в Інстаграмі — щоб доносити новини й історії рішень з України до ще ширшого кола людей (а ще щоб вам завжди було як поширити їх для своїх друзів-іноземців у своїх сторіс — адже кожен голос, який розповідає правду про Україну у світі надважливий). Шукайте нас як @solutionsfromukraine в Інстаграмі або приєднуйтесь одразу за лінком.

Тут розповідатимемо про новини з фронту, рішення від українців для перемоги, захист українського довкілля, цікаві й потрібні ініціативи, розвінчуватимемо міфи та роспропаганду та багато іншого.

Запустити цей канал саме сьогодні — для нас особливо цінно й символічно. Ми прагнемо висвітлювати історії прогресу з України — історії інноваційних рішень, важливих і таких, які відображають дух громадянського суспільства. Саме останній став ключовим у Революції Гідності та основоположним для української державності в наступні роки, в тому числі й під час війни.

Підписуйтеся самі та діліться з друзями-іноземцями. Тепер репостнути "Рубрику" в Інстаграмі англійською буде просто 🙂

350

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: