fbpx
Сьогодні
Спецпроєкт 14:10 02 Лют 2024

Активний спосіб життя з Club 4 Paws Active + PULLER для собак: як підтримати здоров'я та щасливе життя вашого улюбленця

Club 4 Paws – відповідальний бренд для відповідальних пет перентів. Цей виробник не лише пропонує збалансоване харчування для собак з різними потребами, зокрема, для активних, але й здійснює інформаційну підтримку власників, наголошує на важливості відповідального ставлення до улюбленців. Адже від господарів, що виступають у ролі батьків чи старших друзів, залежить фізичне та психоемоційне здоров'я собаки, зовнішній вигляд, загальне самопочуття, розвиток, якому сприяють інтелектуальні ігри для собак.

Для гармонійного розвитку та доброго самопочуття собаки важливі фізична активність і щоденна взаємодія з господарем (спільні прогулянки, тренування, розумні ігри для собак), а також збалансоване харчування, що забезпечує необхідними поживними речовинами. Забезпечити ці потреби допоможе поєднання Club 4 Paws Active + PULLER – новий сухий корм і тренувальний снаряд для собак.

Збалансоване харчування для активних собак

Активний спосіб життя з Club 4 Paws Active + PULLER для собак: як підтримати здоров'я та щасливе життя вашого улюбленця

Харчування собак має відповідати рівню активності:

  • активним, енергійним, спортивним потрібне харчування з підвищеним вмістом калорій та поживних речовин, зокрема, білка для м'язів;
  • улюбленцям середнього рівня активності – стандартне;
  • собакам, які через похилий вік чи важку хворобу мало рухаються, для попередження ожиріння  потрібен низькокалорійний раціон;

Деякі господарі годують собак м'ясом, кашами з добавкою овочів (домашнє харчування, яке ще називають натуральним раціоном). Але краще використовувати готові корми, що поділяються на сухі та вологі. Готові корми мають чимало переваг – збалансований, збагачений функціональними добавками склад, зручність використання. Ще одна перевага полягає у наявності спеціалізованих лінійок кормів для різних категорій улюбленців, що розробляються з урахуванням їх потреб. Так, для активних собак розроблена нова лінійка Club 4 Paws Active. Купити новинку можна ексклюзивно в офіційному інтернет-магазині бренду К4Л та магазині-партнері masterzoo.

Обережний вибір харчування 

Відповідальне ставлення до харчування собаки полягає не в тому, щоб щиро ділитись з улюбленцем стравами з власного столу. Смажені, копчені страви, занадто жирні продукти, наваристі супи, солодощі (особливо шоколад) і здоба, прянощі та сіль, гриби, горіхи, екзотичні фрукти, цибуля та часник – це все те, що не можна їсти собакам. Для чотирилапого члена родини необхідно готувати окремо або купляти готовий корм. Збалансувати домашній раціон важко, особливо під потреби активного собаки. Є великий ризик, що улюбленцю буде систематично бракувати важливих поживних речовин і добавок, якими збагачуються якісні готові корми. Це:

  • вітаміни та мінерали;
  • антиоксиданти, продукти для зміцнення імунітету;
  • пробіотики для покращення травлення.

До вибору корму теж слід підходити відповідально.

  1. Необхідно уникати дешевих кормів – у їх складі переважають білки рослинного походження, а добавки для здоров'я відсутні або їх дуже мало. Такий корм не задовільнить енергетичні потреби активних собак. До того ж корми економ можуть містити хімічні барвники, ароматизатори, підсилювачі смаку, синтетичні консерванти.
  2. Для активних собак варто підбирати корм відповідної лінійки. Такі корми відрізняються підвищеним вмістом білків (переважно тваринного походження), жирів, калорій, а також містять важливі для здоров'я, загального самопочуття добавки. Прикладом таких кормів є лінійка «Актив» від Club 4 Paws.

Активний спосіб життя з Club 4 Paws Active + PULLER для собак: як підтримати здоров'я та щасливе життя вашого улюбленця

Новинка Club 4 Paws Active + пуллер

Активний спосіб життя з Club 4 Paws Active + PULLER для собак: як підтримати здоров'я та щасливе життя вашого улюбленця

Лінійка кормів «Актив» відразу привертає увагу цікавим дизайном. На кожній упаковці є поради для власників собак щодо згодовування корму та використання тренувального снаряду-іграшки PULLER. Оновлена лінійка Club 4 Paws Active складається з 2 кормів – для дорослих собак малих порід і середніх порід. Відповідальний виробник подбав про:

  • створення гранул різного калібру, що пасують до особливостей щелеп і зубів представників різних порід. Завдяки цьому собакам зручніше їсти, покращується очищення зубів від нальоту, а корм краще перетравлюється;
  • адаптацію складу під енергетичні потреби малих і середніх порід. Обидва раціони висококалорійні, але організм маленьких собачок швидше спалює калорії, тому корм для них містить більше білків і жирів (30/18), загальна енергетична цінність вище (400.49 ккал/100 г). У корму для середніх порід ці показники, відповідно, 28/15 та 387,07.

Сухі раціони Active за рахунок високого вмісту білків, 60-63% яких є білками тваринного походження, забезпечують організм собак якісним будівельним матеріалом для м'язів. Жири та вуглеводи є джерелом енергії, необхідної для активних ігор, спортивних тренувань. Вміст вітамінів і мінералів теж збільшений у відповідності до потреб активних улюбленців. Також раціони містять омега кислоти, пробіотики, формулу Інтеграмікс для комплексної підтримки здоров'я. До переліку інгредієнтів, добре знайомих поціновувачам бренду, додався ще один – вичавка з виноградних кісточок, джерело антиоксидантів. Вони забезпечують захист від оксидативного стресу, допомагають вихованцям залишатися здоровими та активними навіть у поважному віці.

Крім складу, що відповідає потребам собак з активним способом життя, корми Club 4 Paws приваблюють оптимальним співвідношенням ціни та якості.

Фізична активність: ігри та тренування для здорового собаки

У когось улюбленці більш енергійні, рухливі, можуть годинами бігати, стрибати, грати в ігри для собак, а в когось – більш спокійні, поважні, схильні до лінощів. Але фізична активність необхідна будь-яким собакам, гіподинамія загрожує ожирінням, м'язовою дистрофією, негативно впливає на стан серцево-судинної та травної системи. До того ж, енергія, що не знаходить виходу, може призводити до пригніченого настрою, пустощів або агресії. Потребу в русі обов'язково потрібно задовольняти повною мірою.

Активний спосіб життя з Club 4 Paws Active + PULLER для собак: як підтримати здоров'я та щасливе життя вашого улюбленця

Виробник кормів Club 4 Paws, дбаючи про здоров'я та гармонійний розвиток вихованців, рекомендує відповідальним пет перентам чудовий різновид фізичної активності – вправи зі снарядом PULLER. Пуллер – це багатофункціональний снаряд, захоплююча гра для собак і система вправ, розроблених українськими кінологами. Тренажер PULLER для собак, що складається з двох еластичних кілець з безпечного гіпоалергенного матеріалу, є дійсно універсальним:

  • випускається 5 калібрів для різних порід;
  • кільця можна використовувати для бігу, стрибків, перетягування;
  • забезпечується навантаження на всі групи м'язів, а також кардіонавантаження;
  • навантаження дозуються дуже гнучко, заняття доступні для будь-яких собак незалежно від їх фізичної форми та рівня підготовки, а також для людей з обмеженими фізичними можливостями;
  • такі заняття покращують настрій, забезпечують профілактику стресів і депресії;
  • спортивні вправи та розвиваючі ігри для собак із використанням Пуллера одночасно є чудовим фітнесом для господарів. Цей снаряд перетворює прогулянку на захопливу пригоду.

Дізнатися більше про систему вправ PULLER можна з відеоуроків. На кожній упаковці корму Club 4 Paws Active є посилання на навчальний відеокурс у вигляді QR-коду, а також короткий опис основних вправ з малюнками. Крім того, Клуб 4 Лапи рекомендує, як правильно годувати собаку (як визначити розмір порції з урахуванням ваги улюбленця та тривалості щоденних тренувань).

Активність і збалансоване харчування – ключ до здорового життя собаки

Використання багатофункціонального снаряду Пуллер дозволяє забезпечити одразу 3 важливих потреби собаки: у фізичній активності, комунікації з господарем і у розвитку розумових здібностей. А щоб улюбленцю вистачало енергії, сили м'язів і загального здоров'я для тренувань і активних ігор, йому потрібен собачий аналог «спортивного харчування» – збалансований корм з підвищеним вмістом білків і жирів, вітамінів і мінералів. Club 4 Paws Active + PULLER – формула міцного здоров'я та емоційного комфорту вашого улюбленця. 

На правах реклами

329

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Залишити відповідь

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: