fbpx
Сьогодні
17:44 09 Січ 2019

Вперше в Україні: у Києві виступить легендарний іспанський тенор

13 лютого 2019 року в Палаці "Україна", у Києві відбудеться перший в нашій країні виступ відомого іспанського тенора Пласідо Домінго.

Відбуватися виступ буде у супроводі Національного заслуженого академічного симфонічного оркестру України.

Його репертуар включає 149 провідних оперних партій, більше, ніж у будь-якого іншого тенора в історії. Більш ніж 100 записів повних опер, збірників арій і дуетів, і кросоверів принесли йому дванадцять премій "Греммі", в тому числі три латинських. Пласідо Домінго записав понад п'ятдесят музичних кліпів і виграв дві нагороди "Еммі".

Крім трьох оперних фільмів – "Кармен", "Травіата" і "Отелло", він озвучив роль Монте у фільмі "Крихітка з Беверлі-Хіллз" і зіграв себе в Сімпсонах, його телевізійний запис "Туга" з автентичних місць Римської опери побачили більше мільярда людей у 117 країнах. У 1990 році Пласідо Домінго і його колеги Хосе Каррерас і Лучіано Паваротті брали участь у спільних концертах Трьох Тенорів, які пройшли з величезним успіхом по всьому світі і привернули мільйони нових шанувальників опери.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: