fbpx
Сьогодні
Фото 16:12 08 Бер 2023

На Закарпатті минулої доби затримали 10 порушників кордону

Минулої доби на Закарпатті прикордонники затримали 10 порушників, які незаконно намагалися потрапити до Румунії, Угорщини та Словаччини.

Про це повідомляє Держприкордонслужба, пише Рубрика.

Як зазначається, сімох чоловіків, яким за віком обмежено виїзд за межі України під час мобілізації, перепинили на українсько-румунській ділянці.

"Зокрема, двох жителів Закарпаття та одного Миколаївщини за 15 метрів від кордону затримали прикордонники відділу "Тячів" спільно з оперативниками Мукачівського загону та співробітниками Нацполіції. Ще трьох закарпатців за інформацією місцевого мешканця затримав прикордонний наряд відділення "Хижа". А вихідця з Донеччини затримав прикордонний наряд відділу "Ділове", – ідеться в повідомленні.

Крім того, ще одного жителя Миколаєва затримали військовослужбовці відділу "Ужгород" Чопського прикордонного загону на кордоні зі Словаччиною.

Прикордонники відділу "Лужанка" спільно зі співробітниками СБУ зупинили двох закарпатців, які намагалися незаконно перебратися в Угорщину.

За спроби незаконного перетину державного кордону України на затриманих складено протоколи по ст. 204-1 КУпАП.

10 порушників кордону затримали на Закарпатті

10 порушників кордону затримали на Закарпатті

Довідка

Від початку повномасштабного вторгнення прикордонники затримали майже 11 тис. порушників кордону, які намагались виїхати поза пунктами пропуску, а 4 100 осіб намагалися перетнути кордон з підробленими документами.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: