fbpx
Сьогодні
Фото 08:28 02 Лют 2023

Учорашній ракетний удар по Краматорську: зросла кількість загиблих та поранених

English version here

Фото: Національна поліція

У Донецькій області, 1 лютого, російські агресори завдали ракетного удару по житловому сектору Краматорська: унаслідок чого 2 людини загинули, 21 – отримала поранення різного ступен тяжкості.

Про це пише рубрика, посилаючись на пресслужбу поліції Донецької області у Facebook, Державну службу України з надзвичайних ситуацій у Telegram, голову Донецької обласної військової адміністрації Павла Кириленка в ефірі телемарафону.

Як зазначають, у результаті обстрілу пошкоджено 8 багатоквартирних будинків, один із них зруйновано.

Краматорськ, обстріл

Фото: Національна поліція

"Війська РФ поцілили в житловий сектор міста ракетою "Іскандер-К". Пошкоджено щонайменше 8 багатоквартирних будинків, з них один повністю зруйновано. Попередньо відомо про 3 загиблих цивільних мешканців і 20 поранених. Під завалами можуть залишатися люди", зазначили у поліції.

До того ж правоохоронці додали, що на цей час триває пошуково-рятувальна операція.

Краматорськ, обстріл

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

На місці ракетного удару працюють 11 слідчо-оперативних груп, вибухотехніки, кінологи, парамедики, патрульні поліцейські та інші підрозділи, загалом – понад 100 поліцейських.

Краматорськ, обстріл

Фото: Національна поліція

Повідомляють, що поліціянти евакуюють людей до місцевої школи, де розгорнули пункт прихистку.

Пізніше голова Донецької ОВА Павло Кириленко розповів, що під завалами будинку у Краматорську можуть перебувати ще щонайменше дві людини.

Краматорськ, обстріл

Фото: Національна поліція

Очільник області зазначив, що російська ракета зруйнувала житловий будинок у самому центрі міста.

Ще пізніше в ДСНС повідомили, що з-під завалів зруйнованого будинку вдалося врятувати 2 людини, загальна кількість травмованих осіб – 21, загиблих – 3.

Краматорськ, обстріл

Фото: Національна поліція

"У м. Краматорськ внаслідок ракетного удару зруйновано з 4-го по 1-й поверхи чотириповерхового житлового будинку в межах одного під'їзду.

Станом на 01:00 2 лютого підрозділами ДСНС деблоковано тіла 3 загиблих осіб та 2 особи врятовано. Травмовано 21 особу, з них 8 осіб госпіталізовано", наголосили рятувальники.

О 06:20 Кириленко повідомив, що внаслідок повітряної атаки росіян на Краматорськ загинули дві людини, третя людина, про яку повідомлялося як про загиблу, вдалося реанімувати.

Краматорськ, обстріл

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

"В Краматорську загинули не три, а дві людини. Одну людину вдалось реанімувати і відправити на лікування в Дніпро. Кількість постраждалих – 21 людина, 8 людей поранено,двоє з них в тяжкому стані і транспортовані до Дніпропетровської області, де їм провели стабілізуючі операції", – повідомив голова Донецької ОВА.

Краматорськ, обстріл

Як писала Рубрика, 1 лютого російські війська обстріляли Краматорськ, міська влада повідомляє про поранених.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: