fbpx
Сьогодні
12:42 01 Жов 2018

У Москві арештували екс-міністра транспорту України за "камінь в посольство РФ"

В Росії арештували колишнього міністра транспорту України Миколу Рудьковського через начебто напад на посольство Росії в Києві.

Про це повідомило агентство "Москва", посилаючись на джерело в правоохоронних органах.

"У п'ятницю, 28 вересня, співробітники поліції в Басманному районі Москви затримали 50-річного громадянина України М.Рудьковського, який знаходився у федеральному розшуку за скоєння злочину, передбаченого ст. КК РФ" Напад на осіб чи установи, які користуються міжнародним захистом ". стосовно чоловіка обрано запобіжний захід у вигляді арешту ", – сказав співрозмовник ЗМІ.

За версією російського слідства, в червні 2014 року Рудьковський нібито кинув камінь в посольство РФ в Києві, а в травні 2016 року Басманний суд Москви заочно заарештував екс-міністра України за цей злочин.

Нагадаємо, 14 червня 2014 року активісти пікетували посольство Російської Федерації в Києві у зв'язку зі збитим на Донбасі літаком Іл-76, на борту якого були українські солдати.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: