fbpx
Сьогодні
15:26 18 Вер 2018

Лише за 4 місяці проведення ООС вилучено контрабанди на 42,6 млн грн, - Наєв

Від моменту скасування АТО і запровадження Операції об'єднаних сил на Донбасі було вилучено контрабанди на 42,6 млн грн.

Про це розповів командувач ООС генерал Наєв в інтерв'ю виданню "Новое время".

Так, з початком запровадження ООС замість АТО усі підрозділи в зоні бойових дій на Донбасі включаючи поліцію, Нацгвардію та прикордонників були підпорядковані Генштабу, що полегшило боротьбу з контрабандою.

"Штаби щомісяця аналізують стан виконання визначених завдань та корегують, за необхідності, сплановані заходи. Таким чином підвищуємо ефективність боротьби з контрабандою. Так, за перші чотири місяці проведення операції Об'єднаних сил вилучено товарно-матеріальних цінностей, що незаконно переміщувалися в зоні розмежування та на прилеглій території на суму понад 42,6 млн грн", – повідомив генерал.

Стосовно усіх порушників було складено адмiнпротоколи, матеріали яких направлено до судів.

"Вважаю, що загалом робота у боротьбі з незаконним перетином товарів дала певні результати. Проте для повного завершення реалізації поставлених завдань, необхідно здійснити ще багато системних перетворень", – зазначив Наєв.

Читайте нас в Facebook і Тwitter, також підписуйтесь на канал в Telegram, щоб завжди бути в курсі важливих змін в країні і світі.

 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: