Aмерікан Юніверсіті Київ надає стипендії для українських ветеранів, вдів й вдівців та дітей загиблих героїв

У Амерікан Юніверсіті Київ (АЮК) продовжує діяти Стипендіальний фонд для підтримки ветеранів, вдів/вдівців та дітей загиблих героїв України, створений за ініціативи президента АЮК Дена Райса у 2023 році. Партнерами фонду є Інститут міжнародної освіти (ІІЕ) та Український ветеранський фонд Міністерства у справах ветеранів України, а фінансову підтримку надають приватні та корпоративні американські донори.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

"Як ветеран американської армії, я добре знаю, що якісна освіта допомагає отримати гарну професію, можливості та команду однодумців – а відтак краще життя. Я впевнений, що кожен із загиблих героїв, які мали дітей та які заради їхнього майбутнього захищали та відстоювали незалежність України, мріяли про гарну освіту та кар'єру для них. Я переконаний, що нові затребувані навички, нова спільнота та позитивні виклики – це те, що мотивуватиме українських ветеранів, вдів та вдівців загиблих героїв, попри увесь трагізм сьогоднішньої війни, продовжувати жити та реалізовувати свій потенціал на користь України. Дякую партнерам і донорам за підтримку Фонду та широкі можливості для наших героїв і членів їхніх родин", – зазначив Ден Райс, президент АЮК.

Яке рішення?

Засвідчуючи глибоку повагу та шану українським військовим та членам їхніх сімей, у 2024 році АЮК запрошує українських ветеранів, вдів/вдівців та дітей загиблих (померлих) героїв скористатися програмою "Honor" від Фонду, яка надає стипендії з 99% покриттям вартості навчання в АЮК на обраній бакалаврській або магістерській програмі.

Як це працює?

Український ветеранський фонд Мінветеранів та Амерікан Юніверсіті Київ уклали Меморандум про співпрацю торік влітку. А восени четверо стипендіатів розпочали навчання в АЮК.

"Стипендіальне навчання для ветеранів та їхніх родин – чудова можливість отримати шанс здобути нову кваліфікацію й самореалізуватися в тій царині, яка завжди приваблювала, проте була недоступною з різних причин. З власного досвіду скажу, після того, як людина отримала бойовий досвід, саме навчання може допомогти переключитися, якісно повернутися до цивільного життя. Адже це наче можливість почати все спочатку. Використайте цей шанс", – закликає Юлія Кіріллова, очільниця Українського ветеранського фонду.

Серед тих, хто вже надав значні пожертви на підтримку стипендіального фонду АЮК: J.P. Morgan Infrastructure Fund, Summit Utilities, AEVEX, Aerovironment, Point72, Third Coast, Logistics Plus, Liberty Tools, пан Тім Тайсон, пан Вільям Мерді, доктор Карен Кула МакКлоун, генерал Девід Петреус, Президент АЮК Деніел Райз та інші донори.

Термін прийому заявок на стипендії – до 21 серпня 2024 року.

Довідка

Aмерікан Юніверсіті Київ – є першим приватним університетом, який пропонує високі стандарти американської освіти в Україні завдяки партнерству з Arizona State University (ASU), одним із найбільших університетів США, який за рейтингом US News & World Report є найінноваційнішим університетом Америки. В Україні партнерами-засновниками AЮК є: EPAM Systems, BGV Group Management, Academy DTEK, Brain, Channel Georgian Consulting, Georgian American University.

Інститут міжнародної освіти (ІІЕ) був заснований у 1919 році та співпрацює з низкою корпоративних, урядових установ і фондів-партнерів по всьому світу, щоб розробляти та керувати програмами стипендій, напрямком навчання за кордоном, корпоративного навчання та програмами з розвитку лідерства. IIE має мережу з 18 офісів і філій по всьому світу та понад 1300 організацій-членів. Щорічно він надає понад 29 000 стипендій у 180 країнах, включаючи стипендії імені Фулбрайта, міжнародну стипендію Бенджаміна А. Гілмана та багато інших.

Український ветеранський фонд – установа у сфері управління Міністерства у справах ветеранів України. Український ветеранський фонд реалізує ряд проєктів та програм, спрямованих на підтримку ветеранів та їхніх сімей. Діяльність Фонду стимулює розробку і впровадження сучасних проєктів, спрямованих на підтримку

Нагадаємо, у травні 2023-го університет офіційно відкрили в будівлі Річкового вокзалу й почали офлайн-навчання студентів.

Свіжі дописи

  • Новини

Медична евакуація: понад 5 000 українців отримали лікування за кордоном завдяки співпраці МОЗ та міжнародних партнерів

Від початку повномасштабної війни в Україні відбувається медична евакуація   за кордон постраждалих українців, які потребують лікування… Читати більше

Friday August 23rd, 2024
  • Новини

Дві українські книги увійшли до шорт листа літературної премії Пітерсона

До короткого списку номінантів на літературну премію Пітерсона ввійшли одразу дві книги видавництва Ukraїner –… Читати більше

Friday August 23rd, 2024
  • Новини

Латвія вже передала Україні 3000 безпілотників у межах коаліції дронів. Але будуть іще постачання

Міністр оборони Латвії Андріс Спрудс заявив, що всього для України вже надали 3000 дронів в межах… Читати більше

Friday August 23rd, 2024
  • Новини

Байден провів розмову із Зеленським та оголосив про новий пакет допомоги Україні

Сполучені Штати Америки оголосили про новий пакет військової допомоги для України. Про це заявив президент… Читати більше

Friday August 23rd, 2024
  • Новини

Розвідка Британії озвучила чисельність залишків “вагнерівців” у річницю загибелі Пригожина

Чисельність гурту "Вагнера" за останній рік скоротилася вдесятеро. Залишки знаходяться в Білорусі та в Африці.… Читати більше

Friday August 23rd, 2024
  • Новини

МЗС Індії: Україна має сама вирішувати чи буде росія присутня на другому Саміті миру

Україна сама ухвалює рішення про те, чи варто запрошувати Російську Федерацію на повторний Саміт миру.… Читати більше

Friday August 23rd, 2024

Цей сайт використовує Cookies.