fbpx
Сьогодні
Відео 10:20 25 Чер 2024

Українські розвідники у Воронезькій області уразили російський склад боєприпасів

Фото: з Фейсбуку ГУР

По польовому складу боєприпасів російської армії в Ольховатському районі Воронезької області 25 червня військові Департаменту активних дій Головного управління розвідки завдали удару.

Про це повідомила пресслужба ГУР, передає Рубрика.

На майданчиках зі снарядами, площею 3500 квадратних метрів, виникла пожежа з детонацією, яка триває досі. У розвідці кажуть, що вибухи триватимуть іще довго.

За даними Міноборони рф, в ніч проти 25 червня російська ППО знищила один безпілотник над територією Воронезької області.

Тим часом губернатор Воронезької області Олександр Гусєв визнав детонацію вибухонебезпечних об'єктів в далеко від цивільних будівель. Ніхто з жителів району не постраждав. Ольховатському районі. Це, за його словами, сталося далеко від цивільних будівель, тому ніхто з жителів району не постраждав.

Вибухи в росії 25 червня

Нагадаємо, у російської федерації в ніч на 25 червня місто Бєлгород зазнало масованої атаки безпілотників.

Через деякий час із офіційною заявою виступив губернатор Білгородської області В'ячеслав Гладков.

"Внаслідок масованої атаки БПЛА на столицю області постраждав один мирний житель. Жінку із закритою черепно-мозковою травмою та переломом правої руки бригада швидкої доставляє до міської лікарні №2 Білгорода. Попередньо, у Білгороді вибиті вікна у 4 квартирах 4 багатоквартирних будинків. приватному будинку пошкоджено покрівлю та фасад. Також пошкоджено фасади 2 комерційних об'єктів, посічено 4 автомобілі та пошкоджено лінію газопостачання.У Бєлгородському районі в селищі Північний у 3 квартирах багатоквартирного будинку вибито вікна", – йдеться у повідомлені.

Крім того, місцеві канали пишуть про обстріл Шебекіно Білгородської області. Повідомляється, що після обстрілу горить житловий будинок.

Також дим піднявся у селищі Розумне.

Згодом Гладков написав, що в селі Біловське Бєлгородського району був зруйнований будинок, у який влучив дрон. Внаслідок цього начебто загинула пенсіонерка.

Тим часом уранці в Міноборони росії повідомили про те, що ППО перехопила та знищила 29 українських БпЛА над територією Бєлгородської області, а також іще один — над територією Воронезької області.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: