fbpx
Сьогодні
09:52 25 Тра 2024

Зранку в окупованій Євпаторії Кримського півострова пролунали вибухи

Фото: Ілюстративне / З відкритих джерел

Уранці, 25 травня, у тимчасово окупованому Криму пролунали вибухи в Євпаторії. Також вибухи чули в Новофедорівці.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram-канал "Кримський вітер".

"У Євпаторії було чути вибухи, над Новофедорівкою підіймається дим", зазначили у повідомленні.

Як повідомляють, у Новофедорівці на заході Криму розташований аеродром "Саки". Там базується 43 винищувальний полк рф. Це угрупування підтримує окупаційні війська на півдні України. На озброєнні – бомбардувальники Су-24 та винищувачі Су-30.

Також у мережі зазначають, що вибухи у Новофедорівці можуть бути пов'язані з побутовою пожежею. Є інформація, що поблизу Євпаторії палають приватні будівлі, а вибухи – від газових балонів.

Варто додати, що минулого року 20 липня, у тимчасово окупованому Криму поблизу двох аеродромів місцеві мешканці почули вибухи.

Удари по окупованому Криму

В окупованому Криму все частіше проводяться спецоперації зі знищення російських військових баз та ворожої техніки.

Нагадаємо, що у низці міст у тимчасово окупованому Криму ввечері 23 травня пролунали вибухи. У місті Алушта було уражено вузол зв'язку окупантів. Росіяни заявляють про двох загиблих.

Окрім того, 13 травня, російська база ППО на горі Ай-Петрі в окупованому Криму потрапила під обстріл. Унаслідок цього міг загинути командир частини.

Також у ніч проти 15 травня внаслідок атаки на військовий аеродром "Бельбек" вдалося знищити два літаки, зенітно-ракетний комплекс нового покоління та склад пально-мастильних матеріалів.

Видання Defense Express писало, що головними цілями для балістичних ракет ATACMS на території Криму є протиповітряна оборона росіян і аеродроми.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: