fbpx
Сьогодні
14:57 21 Кві 2024

Окупанти вчергове вдарили по портовій інфраструктурі Одещини балістикою: що відомо

Фото: odeskaODA

Російсько-окупаційні війська запустили балістичну ракету по Одеській області, поціливши по транспортно-логістичному об'єкту припортової інфраструктури.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Силах оборони півдня, Telegram голови Одеської ОВА Олега Кіпера.

"Ворог продовжує точкові ракетні удари. Пообіді вдарив балістикою по Одещині. Цілив знов по транспортно-логістичному об'єкту припортової інфраструктури", зазначили військові.

Як повідомили у командуванні, від вибухової хвилі та уламків ракет пошкоджень також зазнали приватні будинки, в одному з яких впала стеля. На приватному подвір'ї сталося займання сіна.

Окрім цього, на цей час відомо про щонайменше одного постраждалого. Наслідки іще уточнюють, додали там.

Згодом кіпер повідомив, що кількість постраждалих збільшилася.

"Стало відомо про 4 постраждалих внаслідок ракетного удару по Одеській області. З них – три чоловіка та одна жінка", – розповів він.

Наразі, за словами голови ОВА, медики надають всю необхідну допомогу. Рятувальники та комунальні служби продовжують ліквідовувати наслідки атаки.

Минула повітряна тривога в області почалася о 13:14 та тривала 40 хвилин. У ОВА застерігали мешканців Одещини перебувати в укриттях під час тривоги.

Повідомляли про загрозу балістичного озброєння. У Силах оборони півдня України уточнювали, що загроза є від загарбників з тимчасово окупованого Криму.

Нагадаємо, учора, 20 квітня, росіяни теж били по Одесі. Окупанти вдарили по приватному сектору міста, де завдали руйнувань житловим будинкам. Унаслідок атаки є постраждалі, зокрема трирічна дитина.

У Повітряних силах зауважували, що мета ворога – виявлення мобільних вогневих груп та пусків ракет української ППО. А також ворог продовжує тактику повітряного терору, намагаючись нищити критичну інфраструктуру України.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: