fbpx
Сьогодні
11:15 20 Кві 2024

Клименко відреагував на розстріл поліціянтів на Вінниччині

Фото: Pixabay

У Міністерстві внутрішніх справ наголосили, що жодного виправдання бути не може злочину, під час якого на Вінниччині двоє невідомих розстріляли 2 поліціянтів.

Напад на правоохоронців прокоментував міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, пише Рубрика.

"Неважливо, хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю закону", – зазначив очільник відомства.

Клименко висловив щирі співчуття родині загиблого поліціянта та зазначив – цей трагічний випадок демонструє, що тилу для правоохоронців немає.

Нагадаємо, що у Гайсинському районі Вінницькій області пострілом з пістолета невідомі вбили працівника поліції, ще один зазнав поранення.

Як розповідають у відомстві, правоохоронці близько 2 години ночі зупинили автівку для перевірки документів. У машині були двоє чоловіків.

Вони відкрили вогонь по правоохоронцях, внаслідок чого загинув 20-річний поліціянт, а його напарник — поранений.

На цей час у межах Вінницької та Одеської областей ввели поліційну операцію. Правоохоронці зазначають, що завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину.

Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції.

Тим часом у місцевих Telegram-каналах ширилися відео з камер спостереження однієї з автозаправних станцій, де видно обличчя та машину обох ймовірних зловмисників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: