fbpx
Сьогодні
20:47 19 Кві 2024

Внесено зміни до Переліку територій, на яких ведуться бойові дії або тимчасово окупованих, – Мінреінтеграції

Фото: УНІАН

В Україні оновили перелік територіальних громад, розташованих у районах, проведення воєнних дій, або які перебувають у тимчасовій окупації, оточенні (блокуванні).

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на Міреінтеграції.

Згідно з наказом Мінреінтеграції від 12 квітня 2024 року № 108 до Переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих російською федерацією було весено зміни.

Нагадаємо, вказаний перелік був затверджений ще у грудні 2022 року та періодично оновлюється. Однак зміни до нього мають бути погоджені з Міністерством оборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Нагадаємо, як раніше повідомляла Рубрика, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України анонсувало, що українці на тимчасово окупованих територіях зможуть оформити тимчасове посвідчення громадянина України за заявою членів сім'ї або законних представників, які перебувають на підконтрольній території.

Крім того, Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підготувало довідку з відповідями на найбільш актуальні запитання родичів зниклих безвісти.

Нагадаємо, що медіа Донецької та Луганської областей Східний Варіант оголосило про запуск "гарячої лінії" для мешканців прифронтових територій та тимчасово окупованих територій, яка називається  "HelpPrint". Також команда видання проведе низку тренінгів, про те, як передавати інформацію безпечно.

Нагадаємо, Східний Варіант має сайт-дзеркало, який обходить блокування окупантів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: