fbpx
Сьогодні
09:43 24 Кві 2023

Мінреінтеграції розробило алгоритми дій для родин зниклих безвісти

Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України підготувало довідку з відповідями на найбільш актуальні запитання родичів зниклих безвісти.

Про це Мінреінтеграції повідомило у Телеграмі.

Родини зниклих безвісти часто не знають, як діяти та до яких органів звертатися з питань, які їх хвилюють, ідеться у повідомленні.

Як зазначають у Мінреінтеграції, найчастіше питають про взаємодію родин зниклих із територіальними центрами комплектації та соціальної підтримки і про те, як отримати інформацію про слідчого, який веде кримінальне провадження. Також люди цікавляться, як оформити грошове забезпечення зниклого безвісти військовослужбовця і де отримати витяг із Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Мінреінтеграції підготувало алгоритми дій щодо найбільш актуальних питань. Алгоритми розроблені на підставі запитів, які надходили на гарячі лінії уповноваженого з питань осіб зниклих безвісти. Відповіді на найбільш актуальні запитання – за посиланням.

Довідка

Уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин, Олег Котенко поінформував, що зниклими безвісти вважаються понад 7 тисяч українських військових.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: