fbpx
Сьогодні
17:24 17 Кві 2024

Стала відома дата проведення Ради "Україна-НАТО": засідання пройде за участі Зеленського

У п'ятницю, 19 квітня, відбудеться засідання Ради Україна-НАТО за участі президента Володимира Зеленського.

Про це повідомляє Рубрика, посилаючись на генерального секретаря НАТО Єнса Столтенберга під час пресконференції з прем'єр-міністрами Чехії, Данії та Нідерландів.

"Перш за все, президент Зеленський попросив провести засідання Ради Україна-НАТО. Ми скличемо засідання в п'ятницю (19 квітня, – ред.). Це буде зустріч з президентом Зеленським, а потім з міністрами оборони, щоб обговорити нагальні потреби в більшій підтримці України", – розповів генеральний секретар.

Столтенберг відзначив, що очікує порушення питання:

  • протиповітряної оборони;
  • артилерійських снарядів.

"Ми обговоримо, як розширити нашу підтримку України, зокрема, й те, як надати більше систем ППО. Оскільки ситуація на полі бою залишається дуже важкою, ми всі чули чітке і термінове прохання про більше допомоги від України", — сказав генсек Альянсу.

Варто зазначити, що протягом останніх тижнів ворог активізував обстріли України, у зв'язку з чим питання посилення нашої протиповітряної оборони стало край важливим. Як приклад, нещодавно Зеленський розповідав, що для закриття нашого неба достатньо лише 25 систем американської ЗРК Patriot.

Нагадаємо, вчора, 16 квітня, Зеленський також анонсував скликання засідання Ради Україна-НАТО, аби порушити вищезгадане питання щодо посилення нашої ППО.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: